امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

تکذیب اختلال در مراسم عزاداری کرمانشاه

تکذیب اختلال در مراسم عزاداری کرمانشاه بنا بر اعلام روابط عمومی دادستانی عمومی و انقلاب استان کرمانشاه خبر اختلال در مراسم عزاداری کرمانشاه صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر در متن اطلاعیه روابط عمومی دادستانی عمومی و انقلاب استان کرمانشاه که دوشنبه شب انتشار یافته، آمده است: به دنبال انتشار خبر اختلال در مراسم عزاداری مسجد چهارمین شهید محراب کرمانشاه توسط افراد ناشناس و پاشیدن اسپری فلفل در کولر قسمت بانوان و برهم زدن مجلس روضه، موضوع سریعا در دست بررسی قرار گرفت.

در این اطلاعیه تصریح شده است: پس از بررسی صحت خبری که با منبع یکی از رسانه های استان در فضای مجازی منتشر شده بود؛ این روابط عمومی در مقام پاسخ به افکار عمومی اعلام می دارد؛ چنین اقدامی صحت نداشته و این خبر از اساس کذب محض است.

روابط عمومی دادستانی عمومی و انقلاب استان کرمانشاه در این اطلاعیه افزود:‌ گفتنی است این مسائل قطعاً ساختگی هستند و نشر دهندگان می‌خواهند فضای محرم و حسینه ها را ملتهب کنند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار